2012-07-09

Gårdagens stall

Nikita: Skulle ha ridit men var trött så hon fick sommarlov. Smörjde in manen och svansen med salvan mot klåda och fixade hovarna. Hennes man och svans är mycket finare i år än tidigare år vilket är bra.

Chantal: Malin&Jasmin red på banan så jag tog med Chantal som sällskap. Hon har varit så fräsch på senaste tiden så jag skrittade henne medan Malin red.  Hade bara grimman och grimskaft och hon skötte sig jättebra. Tog även några travsteg och hon verkade tycka det var skönt. Låg även och vilade på henne och hon stod så sitta och fint. Benen kändes bra både innan och efter. :)

Anledningen till att jag skrittade lite på henne var för att hon snart kommer åka iväg.
Som ni vet fick ju Lasse en stroke i våras och är fortfarande förlamad i hela vänster sida så stall Wretafors finns tyvärr inte längre. Eller än så länge finns det men Chantal och Jasmin ska flytta neråt i landet till samma person som köpte Loppan. Jasmin ska bli mamma och Chantal följer med på köpet kan man säga. Hon ska få bo där tills det är slut.
Jag har nog inte tagit in att min älskling ska flytta för än så länge känns det inte så jobbigt. Jag tror det kommer komma när jag åker ut till hagen och hon inte är där...
Nikita och Challe ska flytta till ett stall nära Västerhaninge det jag skrev om tidigare men det är inte förens i början på September. Det är verkligen skönt att vi ska flytta tillsammans så Nikita slipper komma till ett nytt ställe helt själv. Jag tror hon kommer vara asjobbig och nervös i början men sedan kommer det nog gå över.
Jag tycker det är riktigt skönt att vi ska flytta till ett ställe med både belyst ridbana, skrittavstånd till 2 ridhus och fina ridvägar. Då kan vi börja träna på riktigt. :)
Däremot vet jag inte vad som kommer hända med Golle och Brolle än...

1 kommentar:

  1. Oj va sorligt men hon slipper iallafall flytta ensam och du får åka och hälsa på henne. Kram mamma

    SvaraRadera