2012-03-25

Dagens stall

Nikita: Red ut tillsammans med Miriam(Louise kompis) och Jasmin. Vi red ca 45 minuter. Travade lite på vägen och så tog vi en galopp i en uppförsbacke. Jasmin blev jättetaggad och drog iväg och Nikita ville också dra men det gick att hålla henne :) Hon var inte alls hetsig vilket är jätteskönt. Det kändes som hon skulle bocka en gång men då drev jag bara på lite så var det löst. :) Detta är det längsta vi har galopperat och det kändes verkligen härligt. :) Sen försökte vi oss på lite serpentinbågar(i skritt) på en äng men funka inte så bra. De blev alldeles för små men vi övar i alla fall på det så tillslut blir det bra. Jag trodde hon skulle vara lite trött från igår men hon kändes hur pigg som helst. Hon hade även tappat en sko men på tisdag kommer hovslagaren ut. Det var ändå bra timing för Challe behöver skos om och Brolle ska verkas.

Chantal: Louise fotade oss(tack :) och så gick vi en liten promenad. Blev många roliga och bra bilder så håll utkik. Benen kändes fina och hon var piggilin. :)
Ett smakprov. :)

3 kommentarer:

 1. Fin bild..mamma

  SvaraRadera
 2. Hej.

  Fick ett litet tips om din blogg och har varit inne och kikat lite.

  Jag tänkte bara meddela dig att Loppan mår bra. Hon blev tyvärr inte dräktig förra året, men vi gör ett nytt försök i år igen. Vi provar antagligen med samma hingst i år igen (Clever Hill Q), och håller tummarna.

  Loppans husse, Thomas

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej.
   Vad roligt att höra av er.
   Tråkigt att hon inte tog sig, jag håller tummarna för att det går bättre i år.
   Rider ni henne något, om ja hur har hon blivit? :)
   /Mvh Fia

   Radera