2012-01-14

Måste veta

Jag måste få veta om du kan bli bättre. Kanske inte helt bra, men inte ha ont mera. Jag älskar ju dig. Jag måste kämpa för att du ska slippa ha ont. Vad det nu blir...

3 kommentarer:

  1. Hej! Såg att du hade kommenterat Linn´s inlägg på dressyrmupparna angående mugg. Hur gjorde du när du använde jäst? Vore jättesnällt om du kunde förklara vilken sorts jäst, hur mycket och i hur många dagar du använde det! Min ponny har fått mugg i karleden, ett ganska litet sår men väldigt svårt att bli av med! Hon har gått med i ca. 1-2 månader nu, jag tvättar rent varje dag 2 gånger och smörjer in med aloe vera 3 ggr per dag!

    Så det vore jättesnällt om du kunde berätta hur du gjorde, det är ju värt att prova eftersom det funkade för dig!

    Lisa

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej!
      Vi smular ner ett halvt paket om dagen i hennes kross. Vi använder den blåa förpakningen men det tror jag inte spelar någon roll. Jag vet inte exakt hur många dagar det tog att få bort den men nu är hon helt muggfri. :) Jag har däremot inte vågat sutat med jästen än eftersom det varit så lerigt men nu när marken fryst ska vi ta bort jästen och se hur det blir med muggen. Jag hoppas att detta funkar för dig och din häst.
      Och som du skrivet är det ju värt att testa, jäst är inte så dyrt. :)
      /Fia

      Radera
    2. Vad snällt att du tog dig tid att svara. Ska absolut testa det vid sidan om all smörjning och tvättning! Tack så mycket!
      / Lisa

      Radera