2011-08-08

Grafräknare part 2

Kommer ni ihåg att jag budade hem en grafräknare från tradera för några dagar sedan?
Jag var skitglad. Idag blev jag skitarg. Fick ett mail från tradera om att säljaren blivit avstängd och att man inte bör fullfölja sina köp. Synd för mig som betalade in redan i fredags. Fuck!
Loggar in på tradera och kollar vad det står om säljaren. 5 stycken som råkat ut för samma grej som jag. Dom vann sina auktioner för nån/några veckor sedan men har inte fått några varor och han slutade svara på samtal eller mail. Så nu har jag polisanmält honom och skickat ett argt mail. Dem andra har också polisanmält. Kan ju tala om för er att när jag budade på grafräknaren hade han inte dåliga omdömen utan dom kom idag. (Så ni inte tror att jag är helt dum i huvudet) Han hade 180 bra omdömen och jag trodde inte man orkade sitta och fixa bra omdömen 180 gånger så jag trodde ju självklart att han var seriös.(Man måste ju skapa ett nytt konto vinna en auktion och sedan ge ett omdöme) Men nej så fel man kan ha. Fittgubbe!
Hans "telefonnummer" är:076-936 37 26 och hans mail är globe-arena@live.se ifall det är någon som känner för att försöka få tag i PUCKOT. Har namn och adress också men vill inte lägga upp det här ifall han har tagit någon annans adress eller så. Tvivlar på att han har sina egna uppgifter.

Det värsta är att jag redan ligger 1500 kr back denna månad och nästa månad kommer jag få typ 6000 i lön. Wiiiho. På det lilla sparkontot står det noll så får väl ta från det låsta då. Fan jävla åhh jag är så arg. Fast mest uppgiven och ledsen. Fan!
Han kallade sig förresten för veivi på tradera.

3 kommentarer:

 1. Det är lika surt att få parkeringsböter...dyrköpta erfarenheter båda 2, men är bara att vara arg ett tag och sen gå vidare med tron att det ordnar sig alltid. Kram mamma

  SvaraRadera
 2. Jag har också blivit blåst av "Lars". vann för 2 veckor sedan en Tradera auktion med 2 wakeboards och har inte fått dem ännu. Har däremot fått mailsvar med massa ursäkter under tiden. Antagligen för att han/hon skulle kunna blåsa fler personer under tiden. Fick också Traderas mail om att han blivit avstängd igår.

  Ringde varningsklockor redan från början: kontantkortsnummer där ingen svarar, utan mobilsvar, Ingen vettig mailadress, gick inte att hitta honom på Hitta.se m.m.

  Hittade din blogg genom att googla hans mailadress.

  Jag kommer göra seriösa försök att få tag i honom, det är en principsak.

  Mvh/Martin

  SvaraRadera
 3. Här kan du läsa...

  http://veivibedragare.wordpress.com/

  SvaraRadera