2011-08-07

En sväng på volten

Idag red vi bort till volten/ridhuset. Vi hade ju tänkt ta en lektion om 2 veckor och Nikita har typ aldrig varit i ett ridhus eller på en volt med staket. Kanske 5 gånger totalt. Så hon tyckte det var lite läskigt här och där men det gick ändå väldigt bra tycker jag. Hon slappnade av bra i skritten och ibland i traven. Hon var mer rädd för saker i vänster varv, vad kan det bero på?
Men vi fortsatte iaf att öva på våra tempoväxlingar. Själva ridpasset var inte så fysiskt krävande för henne men ganska mycket psykiskt. Däremot tror jag att hon testar lite för höll jag om ordentligt och försökte rama in henne så gick hon på rätt bra.

Chantal blev självklart och ompysslad och pussad på. Tycker det är så tråkigt att hon inte går att rida. Gillar att ta små turer med min tjockis. Dessutom skulle hon behöva röra på sig lite så hon går ner i vikt. Får se vad vet säger sen.

Hade med kameran och hade till och med en som kunde fota men det blev nått knas med kameran så har inte en enda ridbild. :( Efter ridningen skulle vi fixa en ny hage till hästarna men gubben kom inte för att det regnade, han ringde inte ens och sa att vi skulle ta det en annan dag, och hans mobil var avstängd så vi kunde inte få tag i honom heller. Blir så trött på honom!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar