2010-04-17

Idag var Michelle som börjat rida Loppan med i stallet och vi red ut barbacka så att hon skulle få öva sin balans lite.
Allt gick bra och hon klarade av henne bra så vi stannade lite på en äng så att jag och Tina kunde trava lite och så.
Det gick åxå bra Loppan gick på volten eller stod till, sedan kom 2 islandshästar så vi pratade lite med dom och Loppan bestämmer sig för att trava iväg.
Hon försöker få tillbaka henne och vi tänkte att det går ju bra för det såg ut som om hon sakta ner och började gå mot oss.
Men då började hon typ bocka så hon ramlade av och fick svårt att andas och hade ont i ryggen, så en av islandstjejerna hoppade av och ringde sedan ambulansen medan jag galopperar till stallet för att ta in Loppan men hon var redan inne så jag galopperade/travade till en gård i närheten som har låsta grindar på vägen för att dom skulle öppna dem, men ambulansen hade bultsax och knipsa upp låsen.
Michelle fick bäras på en bår med nackkrage, islandshästtjejen som hade suttit och pratat med henne medan jag ridit och hållit på följde med i ambulansen för hon var van vid sånt sa hon och dom hade pratat och så.
Men känns jättehemskt, känns som om allt är vårat fel.
Blä ångest. Spec eftersom vi inte vet hur det gick med Michelle. Men Carolin (islandstjejen) fick Tinas nummer och skulle ringa när hon visste mer.
Men det är så typiskt för det hade gått så bra för henne innan och hon verkade så stolt över att hon klarade Loppan när hon började bråka.
Uch.. Hoppas allt går bra. Känns som om man vill åka dit men samtidigt kommer man ju typ bara vara där och vara i vägen eller så vet inte. Känns iaf hemskt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar