2009-08-30

Kvällen i går (som förra inlägget) vart väldigt trevlig.
Vi åkte hem till Spansk när Emma lämnat Neo så grillade vi pratade och hade allmänt trevligt.
Neo sprang runt och hade kul med kottar och hemliga kompisar som vi andra inte såg.
Så fick han träffa 2 amstaffhundar. Fast inte samtidigt utan en och en.
Det gick väldigt bra först var han lite för på så då satte vi dom en bit i från varandra så fick han varva ner lite och sedan fick dom hälsa igen och då gick det bättre då lekte dom.
Sen hämta Angelika (som hade hundarna) deras andra och lämnade det första i bilen.
Neo blev lite uppspelt när den andra hunden kom (hon var 2.5 år) så då fick han sitta och lugna ner sig lite igen och sedan släppte vi så dom fick nosa och så det gick jättebra så då koppla vi loss så dom fick springa runt och leka.
Han verkade ha skitkul. Han var väldigt aktiv under tiden som vi var hemma hos Spansk, han hade ju så många kottar som man kunde kasta upp i luften och leka med.
Så hade han ju sin låssaskompis Tage där åxå som han busade med.
Men i bilen på vägen hem då däcka han stenhårt somna som en stock.

Vi skulle egentligen åkt över till Carro på Ingarö åxå för hon fyllde åxå år men klockan bara flög iväg och helt plötsligt var den tolv, och då var det dags att åka för jag började bli lite seg och då är det jobbigt att köra om man blir för seg.

Sen så fick vi åka och hämta Emma och Daniel åxå för deras taxi dissa dom. Och då hade vi redan kommit hem till Emma och Neo var asglad att han snart skulle få komma hem men då blev han lurad eftersom vi fick ut och åka igen. Och det gillades inte jag fick bära in han i bilen :p

1 kommentar: